Ponujamo programe usposabljanja za digitalno dostopnost, ki vključujejo:

  • dostopnost spletnih strani in aplikacij, 
  • dostopnost elektronskih komunikacijskih storitev in 
  • dostopnost avdiovizualnih medijskih storitev.

Ponujamo eno in večdnevna usposabljanja ter programe, prilagojene zahtevam in potrebam naročnikov. Programi so namenjeni vsem, ki se morate seznaniti ali vas zanima digitalna dostopnost, odgovornim za digitalno dostopnost v organizaciji, oblikovalcem ali urednikom digitalnih vsebin, razvijalcem in tistim, ki testirate digitalno dostopnost.

Naše programe izvajajo mednarodno priznani strokovnjaki za računalništvo, informatiko, telekomunikacije in standardizacijo za področje dostopnosti z dolgoletnimi izkušnjami na področju dostopnosti spletišč, aplikacij, informacijskih in komunikacijskih tehnologij ter avdiovizualnih medijskih storitev. Vključujemo tudi strokovnjake iz drugih področij in sodelavce z različnimi oviranostmi. 

Skupaj z našimi partnerji iz Slovenije in tujine si prizadevamo za izboljšanje vključenosti v družbo za ljudi z okvarami sluha in vida ter fizičnimi, kognitivnimi in učnimi oviranostmi. Njihova vključenost je še zlasti pomembna v izrednih razmerah, kot je pandemija COVID-19, ki je poglobila družbene razlike in socialno izključenost ranljivih skupin.

Naši programi so ustvarjeni na podlagi mednarodnih standardov za usposabljanje na področju dostopnosti. Z našo pomočjo boste izboljšali vključevanje oseb z oviranostmi v družbo in okrepili svojo družbeno odgovornost.

Pišite nam za informativno ponudbo ali več informacij o naših usposabljanjih in storitvah.